Automyyjä Auto Sinulle -autoliikkeeseen

Auto Sinulle on tamperelainen, rehdistä ja omistautuneesta palvelustaan (ja mainioista somekampanjoistaan) tunnettu autoliike. Liikkeen palvelukonsepteihin kuuluvat autojen tuontipalvelu sekä vaihtoautojen myynti. Asiakaslupauksemme ”Lupaus palvelusta” viittaa siihen, että ensisijainen tavoitteemme on, että asiakkaamme saa aina toiveidensa mukaisen auton ammattitaitoisen palvelun ryydittämänä.

Etsimme nyt Auto Sinulle -liikkeeseen innokasta, oma-aloitteista ja kehittymishaluista automyyjää.

Automyyjänä vastaat itsenäisesti omista tuloksistasi sekä asiakassuhteen rakentamisesta ja ylläpidosta, mikä edellyttää luonnollisesti aktiivista otetta asioiden hoitamiseen. Työssäsi vaadittavia olennaisia asioita ovat asiakaspalvelu- ja myyntitaidot sekä autoalan ja autojen tekninen tuntemus. Pääasiassa työnkuvassa on varsinainen myyntityö, mutta työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset automyynnin oheistehtävät.

Edellytämme:

  • Rehtiä asiakaspalveluasennetta
  • Itsenäistä ja yrittäjäluonteista otetta työntekoon
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Aikaisempi kokemus alalta tai muusta vastaavan kaltaisesta myyntityöstä katsotaan eduksi

Auto Sinulle -tiimimme koostuu tällä hetkellä seitsemästä autoihin intohimoisesti suhtautuvasta osaajasta, jotka työkavereinasi tukevat kasvuasi osaksi ammattitaitoista porukkaamme.

Auto Sinulle ei ole mikään ihan perinteinen autokauppa – ehkä oletkin jo törmännyt meihin Facebookissa tai Instagramissa? Panostamme vahvasti digitaalisiin kanaviimme tarkoituksenamme viestiä välittömästä palveluasenteestamme ja erottautua muista autoilualan toimijoista. Meidän mielestämme hyvin perinteiseksi mielletty toimiala kaipaa kipeästi uudenlaista, asiakkaan toiveita herkällä korvalla kuuntelevaa toimijaa.

Auto Sinulle -autokauppa sijaitsee Tampereen Lakalaivassa, osoitteessa Asentajankatu 3.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Mäki | mika (at) autosinulle.com

Lähetä hakemuksesi 17.3.2019 mennessä: mika (at) autosinulle.com