Tuontiauto Euroopasta

Meillä kaupankäynnin keskiössä on aina asiakas toiveineen. Tarjoamamme Auto Sinulle -palvelu vahvistettuna vahvalla autojen kustomointiosaamisellamme takaavat sen, että voimme toimittaa asiakkaillemme täysin heille kustomoituja ja siten uniikkeja ajoneuvoja. Sinun kannaltasi se tarkoittaa enemmän toteutuneita toiveita ja vähemmän kompromisseja! Me tuomme laadukkaat autot Saksasta ja muualta Euroopasta vaivattomasti vaikka kotiovellesi asti. Tuontipalvelumme on tehty mahdollisimman vaivattomaksi, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi auton etsimiseen, tuontiselvityksiin jne. Anna meidän siis auttaa!

Mahdollisuudet ulottuvillasi

Auto Sinulle -autot toimitetaan Saksasta ja muualta Euroopasta, jossa autot ovat keskimäärin paremmin varusteltuja kuin meillä kotimaassa. Mahdollisuudet ovat kustomointipalvelumme myötä käytännössä lähes rajattomat. Ajoneuvo voidaan päivittää toiveidesi mukaisesti hyvinkin kokonaisvaltaisesti esimerkiksi ikkunatummennuksin, teippauksin, vantein ja alustasarjoin.

Sinä päätät, me toteutamme

Auto Sinulle –palvelullamme haluamme tarjota kokonaisvaltaisen ostokokemuksen. Pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisista osista lopullinen, sinulle toimitettu ajoneuvo koostuu. Valitse mieleisesi merkki, malli, vuosimalli, väri ja varusteet tai kustomoi auto edelleen laadukkailla ikkunatummennuksilla ja teippauksilla. Me etsimme, tarkastamme ja ostamme toiveidesi kaltaisen auton ja vastaamme halutunkaltaisen kokonaisuuden ammattitaitoisesta toteutuksesta.