Myy autosi myyntitilillä

Palveluihimme kuuluu myös autosi myymistä helpottava myyntitilipalvelu. Myymme autosi ja hankimme tarvittaessa myös uuden tilalle. Autosi on käytettävissäsi koko sen myyntiajan ja mahdollisia koeajoja varten kutsumme sinut hyvissä ajoin paikalle. Järjestämme autosi ostajalle myös kaupan mahdollistavan rahoituksen sekä mahdollisen lisätakuun. Huolehdimme myös vaihtoautoista.

Myyntitilipalvelumme hinta suoralla kaupalla on 970 €. Hinta sisältää auton pesun, kuvauksen, myyntiin asettamisen yleisimpiin porttaaleihin sekä Auto Sinulle -verkkosivuille ja lisäksi noston Facebook -sivuillemme. Myyntitilisopimus autolle on 60-päivää. Autolle asetettu hinta tarkastetaan noin kahden viikon välein. Pyyntihinta sovitaan kirjallisesti aina asiakkaan kanssa, kun auto tuodaan myyntitiiliin. Hinnan tarkistuksista sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Palkkio laskutetaan kauppojen synnyttyä. Mikäli auto jostain syystä ei mene 60-päivän aikana tai myyntitilisopimus halutaan purkaa laskutetaan 500 € palkkio.

Jos myyntitilissä olevaan autoon otetaan vastaan vaihtoauto, katsotaan myyntitilissä olevan auton sisäänostohinta / pohjahinta tapauskohtaisesti erikseen myyntitilisopimuksen teon yhteydessä.

Käytä alta löytyvää lomaketta

Alta löytyvän lomakkeen avulla pystyt ilmoittamaan autosi meille kätevään myyntitiliin. Täydennä lomake mahdollisimman tarkasti ja me palaamme sinulle asiaan hinta-arvion kanssa ja ehdotamme, miten autosi myynnissä päästään etenemään.

  • Omat tietosi
  • Auton tiedot
  • Varustetiedot
  • Varustetiedot