Kustomoi tästä auto sinulle

Ikkunatummennukset ja teippaukset

Ajoneuvon ulkonäkö voidaan päivittää kohdilleen ikkunatummennusten ja osa- tai yliteippauksen keinoin. Teippaukset ja tummennukset toteutetaan laadukkaita kalvoja ja teippejä käyttäen, tiiviissä yhteistyössä kokeneen ja asennusammattitaitoisen Autoteippi.fi:n kanssa.

Ikkunatummennukset ovat erinomainen keino luoda autolle viimeistelty ulkonäkö, vähentää auton sisätiloihin pääsevää UV-säteilyn määrää sekä sen myötä myös lisätä matkustusmukavuutta häikimisen ollessa vähäisempää. Ikkunakalvoista löytyy tummuusasteita joka toiveeseen.

Yliteippaus on nykyaikainen keino muuttaa auton alkuperäistä väriä. Laadukkaat kalvot ja huolella toteutettu yliteippaus takaavat kestävän ja viimeistellyn lopputuloksen. Pienemmät ulkonäkömuutokset esimerkiksi auton katon tai lamppujen osalta saadaan toteutettua vaivattomasti osateippauksen keinoin. 

Moottorin uudelleenohjelmoinnit

Moottorin uudelleenohjelmoinnilla voidaan vaikuttaa auton suorituskykyyn ja valjastaa siten myös auton nukkuvat resurssit käyttöön. Tehtävät muutokset toteutetaan tiiviissä yhteistyössä autojen moottorien uudelleenohjelmoinnin edelläkävijän, Celtic Tuningin valtuuttaman edustajan, CT- Tuningin kanssa.

Uudelleen ohjelmoinnin tarkoituksena on parantaa moottorin teho- ja vääntömomenttiarvoa. Ohjelmointi myös terävöittää kaasupolkimen reagointia sekä laajentaa tehoaluetta. CT-Tuning toteuttaa myös pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmän (EGR) ohjelmoinnit sekä hiukkassuodattimien (DPF) optimoinnit.

Rengas- ja alustasarjat

Kustomointipalvelumme avulla päivitetään ajoneuvon ulkonäkö vastaamaan toiveitasi myös sen vanteiden, renkaiden ja mahdollisen alustasarjan osalta.