Kesäkuu on täynnä kovia tarjouksia!

UUDEN LIIKETILAN AVAJAISET 15.6.

Vietämme uusien tilojemme avajaisia lauantaina 15.6. klo 10:00 alkaen. Tervetuloa tutustumaan liikeeseemme ja valikoimaan. Tarjolla pientä purtavaa, kahvia, mukavaa ohjelmaa sekä huikeita tarjouksia koko päivän!

RAHOITUSKORKO VAIN 0,89 %

Kesäkuu on täynnä upeita tarjouksia uuden liiketilamme avajaisten kunniaksi. Tarjoamme rahoituksen kaikkiin autoihin vain 0,89 % -korolla. Tarjous on voimassa koko kesäkuun ajan kaikkiin meiltä ostettuihin autoihin.

FIX&WASH -KOVAVAHAUS 99 €

Uusiin liiketiloihimme aukesi myös uudet upeat Fix&Wash -pesutilat, jossa autot pestään ja fiksataan Pirkanmaan ammattitaitoisimman henkilökunnan puolesta. Haluamme tarjota henkilöautojen kovavahauksen nyt vain 99 € koko kesäkuun ajan. Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan pesu sekä vahaus omalle autollesi!

KESÄAUTOJEN MEETING

Kesäautot kokoontuvat ensi viikon lauantaina Auto Sinulle -avajaisten yhteydessä. Ota kaverisi mukaan lauantaina cruisailemaan Ideaparkin suunnalle. Upein auto palkitaan 700 euron arvoisella pinnoitteella!

VAKUUTUSTARJOUKSET

Avajaisten kunniaksi tarjoamme vakuutukset koko kesäkuulle todella edullisesti. Meiltä ostettuihin autoihin 1-vuoden kaskovakuutus vain 179 € / vuosi ja lasivakuutus vain 70 € / vuosi!

AUTO SINULLE -TURVA

Auto Sinulle -Turva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Tuote on tarkoitettu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista. Tarjoamme kesäkuun ajan Auto Sinulle- Turvan nyt vain 395 € (norm. 730 €) Kysy lisää myyjiltämme.